Proudem dolů

Proudem dolů

Anotace: ...

Není to ani lítost, ani zloba,
prostě za to mohou oba:
moje sestra a můj milý,
v hlavě prázdno, černé díry.

K tomu divné oznámení:
"pro tebe tu místo není",
pro vesnici příliš jiná
- budhisticky pohostinná.

Vystěhuj se nejlíp dnes,
příkoří a posměch snes,
pomůžem ti sehnat pole,
na chvíli si pobuď dole.

Vzpomínám na město špíny,
v hlavě mažu cizí viny,
paměť taky místa snová,
nezbývá než začít znova.
Autor Inge, 01.06.2008
Přečteno 236x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Iva Borecká, WAYWARD, Psavec, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je dobrá.

08.06.2008 03:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí