na voru...

na voru...

Anotace: v noční...

Plavím se nočním mořem….
ke svítajícímu obzoru…
Ze zvlhlé papírové krabky
dojídám okoralé jednohubky…
U nohou stočený dráček podřimuje
i mě už víčka těžknou
kolena neviditelný nepřítel podlamuje
ústa už nic neřeknou...
Temnota před světlem prchá údolím
usíná pomalu i stín….
Měsíční bumerang odmrštěn..
slunečním zářením zavržen….
Pevnina
mlhavým závojem skrytá….
pomalu...
cudně…
odhalujíc své laskavé tělo…
do náruče své mě vítá….
Svítá….
Autor enigman, 02.06.2008
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, labuť, fialová, WAYWARD, Marfuša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné probouzení.. líbí :O)

03.06.2008 08:51:00 | labuť

...poetické.

02.06.2008 11:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí