Probuzení

Probuzení

Anotace: sladké probuzení

Probuzení

Pusinkou na rtíčky,

něžně Tě probudím.

Polibkem na čelo hnedka odpovím.

Až se probereš,

něžně se usměješ.

Potom Tě obejmu,

do ouška Ti šeptnu....,

že Tě velmi miluju.
Autor jerremi, 02.06.2008
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, huhu10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí