Slunečnice

Slunečnice

Anotace: koukni... :o)

Slunečnice,
hřeje moje srdce.

Slunečnice,
chodím na ně k řece.

Slunečnice,
ta květina krásná.

Slunečnice,
dívka je z ní šťastná.

Slunečnice,
jako slunce září.

Slunečnice,
i ona zná stáří.

Slunečnice,
vznešená je převelice.

Slunečnice,
pro lidi je služebnice.
Autor Jedůfka, 03.06.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný...Slunečnice jako slunce září,tak ať se každé slunečnici daří.

03.06.2008 15:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí