Bílé slzy

Bílé slzy

Anotace: - Květy černého bezu -

Sbírka: Květy černého bezu

°

Když jaro odkvétá
rozsévá bílé slzy
květ po květu
mění se v plod

Malý okvětní lístek
. . . ve vánku . . .
zvolna poletuje
. . .

Snad hledá památník
snad ztracené étui
v níž uschován
co drahocenný šperk
byl by třeba pro jiné srdce
. . .
Možná i . . .
. . . pro jiný sen
za kterým pluje povětřím

Snad za laskavou duší . . .

Snáší se zvolna
na jezerní hladinu
. . .
Ani se nezachvěla
Když na ni usedl

Podivná pouť do zapomnění . . . ? . . .

°
Autor rolon, 03.06.2008
Přečteno 248x
Tipy 17
Poslední tipující: WhiteSkull, spare, igniss, Psavec, Myrja, Noc17, Lota, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příchuť s vůní pozdního jara...nádhera.

04.06.2008 07:15:00 | spare

Černý bez ... to se nechá různě vysvětlit.

04.06.2008 00:11:00 | Psavec

júúúú :)

03.06.2008 22:24:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí