Nerozumím tomu,nerozumím ničemu

Nerozumím tomu,nerozumím ničemu

Anotace: Kdo vlastně jsi?A k čemu jsem ti kdy byla?Proč mě necháš zemřít...

Stojíš sám na břehu řeky
a z dálky se díváš,jak se topím.
Nepomůžeš...Utápím se smutkem,vzteky...
tohle nejspíš nikdy nepochopím.

Na rtech pouze jednu větu:
Zemři zrůdo...-tak takhle si mi říkaval?
Tak tohle vykřičel si celému světu
a co já?Za mě ses jen schovával...

Nerozumím tomu co se děje
nerozumím ničemu,chci to znát
netuším,kam tohle spěje
a začínám usínat,snad napořád:(

Utápím se v téhle chladné vodě
Utápím se sama ve své lásce.
Někde v dáli stojí mého srdce zloděj
Ale kdo to je?Nevím,člověk v masce.

Krásná smrt...
Autor mosquito, 04.06.2008
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Ještě dítě, Wor, Azazen, Psavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc krásná, neboj se... někdo ti podá ruku a vytáhne tě z té studené vody...
Azazen

06.06.2008 09:25:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí