ŽÍT

ŽÍT

Anotace: /for*(li)ter*/

Už na základce mě učili že
když splácáš všechny barvy dohromady
dostaneš černou –

Dokázala z mé černě vyextrahovat barvy
života
Oblekla mi oranžovou
mikinu
nasadila růžové brýle
a úžasně žasla jak to sluší té duhové víle…

Když umirající podá z posledních sil ruku
ženě plné života
/jak mobil do nabíječky…
=> energie/
Z neduhů vytvoří duhu
ta pokořovatelka smrti
svatá Tereza –

Je čas ŽÍT, Akiro
/ještě mě nepouštěj/
tohle jaro ještě ne
tohle ještě ne
Autor Andrea Vatulíková, 04.06.2008
Přečteno 285x
Tipy 11
Poslední tipující: blue, pejrak, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Vlk v rouše, TERezicKA, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm

žít je naše cesta

24.08.2008 20:27:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí