Hledání cesty

Hledání cesty

Anotace: O naději, síle...

Slzy padají mi na třesoucí se ruce,
nechce se mi říct poslední sbohem.
Srdce děsivým rytmem tluče,
v téhle chvíli mluvím snad jen s Bohem.

Sídlí ve mně a promlouvá duši,
ať se nevzdává a jde si za svým cílem.
Hlas slyším v sobě, ve svých uších,
a svědomí prochází nocí v bílém.

Bílá jako nevinnost nebo od slz čistota,
však cítím se opačně než bych chtěla.
Kam se poděl ten kus mého života,
který jsem do knihy radosti zapsat měla?

Procházím chodbou a hledám tu cestu,
ve které mi podá svou ruku štěstí.
Uchopím pevně, snad bez zbytku trestu,
projdu si vším a zatnu pěsti…
Autor Werdysh, 04.06.2008
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: sondulacek, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, mamina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ano,bud statečná...mě se to nedaří.Držím palce a těším se na další dílka

17.09.2008 19:48:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí