Neznámá

Neznámá

Anotace: Každý ji zná, ale občas na ni zapomínáme....

A slunce hřeje a svítí a pálí,
a já ji vidím i přesto v dáli.
Malá postava se ke mně blíží,
co chce mi říct, tak co jí tíží.

A tak stojím a čekám na ní,
nevím, neznám, nemám zdání.
Kdo to je a odkud přichází,
jestli je šťastná nebo v nesnázích.
*
Je neznámá, neznámá,
tajemství v sobě má.
Je neznámá, neznámá,
přesto v nás vítaná.
*
Když stojí přede mnou, dech se tají,
čekám na to, až se mi odhalí.
Místo toho pohladí mě po tváři,
zašeptá:"Jsem tu, když se nedaří."

Zeptala jsem se na její jméno,
to mi však nebylo prozrazeno.
Řekla, že snad není výstřední,
vždyť umírá prý poslední….
Autor Werdysh, 04.06.2008
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: sondulacek, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, mamina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně řečeno....pošli ji taky ke mě

17.09.2008 19:46:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí