Ručička

Ručička

Anotace: Hmm jedna s kratších.

Ručička hodinek po ciferníku běží,
ona je chudinka pořád tak svěží.
Nevím proč tak rychle ciferník obíhá,
vždyť i té ručičce čas přeci ubíhá.
Proč ona nemá taky trochu strachu,
vždyť jednou změní se v hromádku prachu.
S ručičkou hodinek se lidi perou už celá pokolení
a snaží se o její úplné zastavení.
ručička ovšem pořád tak utiká
a i ona sama jednou zaniká.
Proto si užijte každý pohyb její.
Ať jenom krásné věci se kolem nás dějí.
Autor snupicek, 04.06.2008
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejni špatná.Ale určitě máte v zásobě lepší!

04.06.2008 22:50:00 | litisabusus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí