Úkol pro Morového krále

Úkol pro Morového krále

Anotace: ať si to každý přebere podle sebe :)

Podplavat stáj a zapálit kámen,
rozpustit drát, políbit měsíc,
ukradnout šupinu z beraní lebky
a získat tak malý, skleněný krajíc.

Tím splněn je úkol první,
já můžu se vrátit pod lípu havraní,
kam chodí jen berušky pro máslo,
vzít do ruky sníh a vydat se za laní.

Po stopách stonožek vzlétnu k okraji,
tam čeká mě cíl mého snažení,
bez nohou v lotosu těžko se udržím,
až z vrcholu rajčete modrý kouř zasněží.

Však nedám se zastrašit tekutým popelem,
odměna morového krále mě nemine,
jen co dosáhnu na liščí parohy,
vše skutečné navždy pomine.
Autor Arakkis, 04.06.2008
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, pejrak, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice zajímavé..

27.11.2008 22:58:00 | excited

...:) ...

06.06.2008 00:56:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí