Hvězda II.

Hvězda II.

Anotace: ..volné pokračování...

Hvězda na obloze noční
kterou stále sleduju
mé přání plní
už s ní vesmírem pluju

letíme spolu
je mi nádherně
najednou padám dolů
hrkne ve mně

upustila mě
střemhlav padám
opustila mě
ze země se zvedám

Kde jsem se ocitla?
tohle místo neznám
z omámení jsem procitla
kráčím dál

krajina neznámá
bez válek
země krásná
nabízí života nový začátek

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 05.06.2008
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál, Vlk v rouše, Chancer, Belmon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné ... nový začátek ... ano, přeji Ti jen krásný nový začátek ...

08.06.2008 19:28:00 | toužím.jít.dál

Intergalaktický přelet do ráje...no to zní ale úplně úžasně! ;-)

05.06.2008 22:40:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí