O svobodě...

O svobodě...

Anotace: vážíte si toho co je vlastně normální?

FREEDOM
svoboda je jako pták
který lehce vznáší se vzduchem
možná nevnímá pod sebou ten špinavý svět
žije ve svém světě
poskládaném z nebes...
FREEDOM
svoboda je jako ryba
plovoucí v nekonečném oceánu
po vlnkách a v písku po ukrytých snech
možná nevnímá co děje se nahoře nad hladinou
žije ve svém světě
tak ji tam nech...
FREEDOM
svoboda je něco čeho si nevážíme
jako čištění zubů je to samozřejmost
kdo ji nemá tak ostatním závidí
a kdo ji má
přes lhostjenost nevidí...
Autor Niky..., 05.06.2008
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí