Poslední dobou...

Poslední dobou...

Anotace: ... připadám si tak zbytečná jako stará dřevěná loutka..

V záblesku slunce
na dřevěné desce na zemi
možná pro ostatní neviditelná, neznámá
možná zbytečná...
schoulená do klubíčka
fialové tkaničky od bot
kouká do stromů a poslouchá vítr
jak brouzdá ji do uší že zas bude líp
už nedoufá
už nevěří na sny bláznů....
oči upřené na dokonalost v lidské podobě
kde to vře a bouchá
závist chtíč a sebelítost
mění se svět do kostky z cukru
já ponořím ho celý do vody
aby se konečně rozpustil
Autor Niky..., 05.06.2008
Přečteno 233x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí