Loučení

Loučení

Anotace: ...pomalu přichází...

Cítím její kroky,
cítím její dech.
K čemu jsou ty roky?
Tak už toho nech.

Pomalu se blíží ke mně,
již mi klesá tep,
stále padám ve tmě,
skočila jsem na lep.

Přichází temnota, zkáza a bolest,
loučím se s vámi,
celý život je jen lest,
proč ta lež je stále s námi?

Co tě čeká po smrti tvé,
krásný ráj či samotné peklo?
Smrt již pohlíží na mě,
srdce přestává tlouct ve tmě.
Okrádám tě o sny tvé,
mé tělo naposledy vydechlo.
Autor kamich, 06.06.2008
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Akitenshi-inu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, nevím, co víc říct... ale je to moc smutný, to ti vyčítám...

08.06.2008 08:54:00 | Akitenshi-inu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí