Skrytá vášeň

Skrytá vášeň

Anotace: Abych zklidnil svoji vášeň, píší právě tuto báseň,

Abych zklidnil svoji vášeň,
píší právě tuto báseň,
o zoufalství, nicotě,
lidské mysli, samotě.

Vždy jsem měl svůj cíl,
za kterým chtěl jsem jít.
Dnes běžím, kráčím, jdu,
v zemi krásy a splněných snů.

Jak to ale bude zítra, za rok?
Budu mít ještě vůbec na zázraky nárok?
Budu mít před zoufalstvím alespoň malý náskok?

Nejsem si jist, jen doufám
že nikoho jiného než tebe
ve svém žití nepotkám.
Autor Dreamer, 06.06.2008
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Andělská holka, Psavec, jedam, WAYWARD, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...odvážné doufání,ať vyjde.

06.06.2008 23:20:00 | WAYWARD

..sny si plníme ve svých snech..

06.06.2008 21:54:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí