Tak to prostě je

Tak to prostě je

Anotace: Hmm další krátká ale teď vytvořená

život je svíčka která se sem tam lehce zhasíná,
život je věc na kterou se taky špatně vzpomíná.
život je možná špatně v duši prožitý
život je možná taky v srdci složitý
život je možná těžké žíti
život je o tom třebas v noci sníti
život je hanba život je radost život je láska
život je sem tam do loterie sázka
co život není to vím jistě utrpení
život je totiž jenom naše vykoupení
a proto svůj život žijte sem tam za stojí
spoustu dobrých lidí v sebe spojí
Autor snupicek, 07.06.2008
Přečteno 209x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný spád,
snad neurazí pár oprav:
život je /je /svíčka která se sem tam lehce zhasíná,
proto svůj / život/ žijte sem tam za stojí

ale 2x život, je divný.
báseň má pěknou formu. mě se líbí.
Ahoj

11.06.2008 09:33:00 | Douša

..život-mnoho možností..

07.06.2008 05:03:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí