Odvrácená...

Odvrácená...

Anotace: tvář lásky...

láska je dravá
láska všechno s sebou bere
láska bolí
láska srdce drásá
láska duši spásá
láska spaluje
láska z klidu rozechvívá
láska se zavrtává
láska vybuchuje…
láska na kusy trhá
láska oslepuje
láska do tmy vrhá
láska se neptá
láska je nožem,zasahuje nahé city bez zábran
láska se nezdá
láska je krví,prýští z otevřených ran
láska bují nekontrolovatelnou vášní
láska prorůstá tělem jako rakovina...
láskou se opíjím
láska je i moje kocovina….
Autor enigman, 09.06.2008
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, labuť, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je vším...
jak sis všim :o)

15.06.2008 19:59:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Láska i alkohol... po obou ležíš na mol..

09.06.2008 23:37:00 | labuť

..jo,láska, ta nám dává zabrat..

09.06.2008 09:26:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí