Zloděj nebo cizopasník

Zloděj nebo cizopasník

Anotace: tak snad se za tenhle malý hřích netrestá :)

Tiše kradu se k pracovní lednici.
(jo, kdybyste všichni věděli, že nejsem světicí)
Za chvíli na některého z vás dojde řada!
(Mé tělo cizopasníka tak trochu strádá.)

:)

Dostala jsem chuť na ranní kávu ředěnou přesně dávka ku dávce.
(Akorát ta dávka odpovídá moje káva ředěná v něčím mléce!)
Nemám svoje, obchod právě bagrem ničí dělníci.
(omlouvám se všem, FAKT nejsem světicí)

:)

V lednici těší se na mě dvě modré krabice.
(čí zrovna je to, co jsem si vybrala, neví se)
Nikým nepozorována svým tělem blokuji zorné pole.
(A je to tam, ta káva je teď zcela moje !)

:)

Děkuji potají dotyčnému, ta káva je vážně skvělá.
(Přesně takovou – na půl s mlékem – jsem chtěla)
Ráno má hned takovou zlatavě medovou barvu.
( Být tím, komu jsem to mléko vzala, hned si jí narvu)

:)
Autor melebele, 09.06.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedej se. já ti to mlíko vážně přála... "o)

17.06.2008 16:20:00 | Churry

jiste to melo slouzit k pousmani, jen k pousmani, protoze to jako basen nema skoro zadnou hodnotu..

09.06.2008 09:29:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí