Až...

Až...

Anotace: počkám...

Až ocitneš se ve své vysněné domovině...
Až ucítíš vůni chutí v muškátovém víně...
Až schoulí se list jabloně v tvém klíně...
Až pohybem nevědomým odhrneš si pramen vlasů z čela líně...
Až pohledem nevidomým zahledíš se do světů jiných
Až zahalí se těla stromů do hábitů bělostných...
Až rozkvete skalní útvar v srdci stalaktické říše...
Až budeš promlouvati s vodním živlem mile tiše....
Až usedne Ti na rameno anděl
unavený údělem
s neznatelným úsměvem...víry...
Až otevře se brána nových světů
a Ty tančit budeš v jiskrách...plna síly...

Až nastane ,,soudný den,,...
Pak fouknu z plných plic do pekelné výhně...
a ukrytý v popelavém mraku....
odletím na svém draku...
Autor enigman, 10.06.2008
Přečteno 311x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, Elena Suchomel, monterka, Verena, Romana Šamanka Ladyloba, igniss, Lady Carmila, just me, Jiparo, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..až-bude jiný svět-chtěla bych se to dovědět..
..mooc pěkně máš báseň psánu..

11.06.2008 09:27:00 | igniss

zvláštní, snivá, probouzí fantazii....krásný závěr - odletím na svém draku...

10.06.2008 22:48:00 | monterka

zvláštní a hezké

10.06.2008 20:13:00 | Verena

¨Je to zvláštní...netradiční a zvláštní a zaujalo mě to *:-)

10.06.2008 10:06:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí