Esence z /..Práglu/

Esence z /..Práglu/

Anotace: upřímná (ono všechno, co je upřímný, je i dost vulgární...)

zásadně nepřežívám
jen ŽIJI
se slámkou v koutku úsměvu
zapuštěnou do tebe
se lžící od rajského protlaku
od včerejška a s párkem
a s hořčicí z papíru
snažím se vyškrábnout
poslední záchvěvy

tvé ladné krásy

.
.
.

Praho

U stánku s novinami Na mostě
sebevrahů Nikdy nevíš
kdy tam budeš taky

stát

Na světelné křižovatce Čekám snad
na zelenou ne Já nepotřebuji svolení

ŽÍT

.
.
.

Praho

V saku proti kádrovejm protestům
s baretem v prvním pajzlu
nejsem už malá Jen smířená

Ono se ti to kecá viď
do šuplíku

.
.
.

Praho

Objímat všechny svoje věže
jak pozdě v noci
na kolenou
hajzl

Objímat všechny svoje smutky
naráz i s Ginsbergem
z pětašedesátýho
kterej ti dal Jméno

a kašlat na lidi protože
jak víš tu prochcanou
zeď před nádražim
už nikdo
nenarovná

Ono se vůbec ňák moc
věcí reinkarnuje
do

politiky

(ale to asi už dávno víš Praho)
Autor Jasmin de Paris, 10.06.2008
Přečteno 263x
Tipy 13
Poslední tipující: mamina, Psavec, Renatka, Lacosta1, cevert, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta mě dostala, je tam všechno 1*

10.06.2008 12:46:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí