Nebreč

Nebreč

Anotace: pravda.....

Nebreč
Nebreč, když Ti za to nestojí.
Nebreč, všechno jednou přebolí.
Nebreč, osud je tvůj protihráč.
Nebreč, smíchem skryj svůj pláč.
Nebreč, musíš bojovat.
Nebreč, život nelze zosnovat.
Nebreč, není cesty zpět.
Nebreč, okolo života točí se svět.
Nebreč, už se netrap.
Nebreč, musíš se se vším poprat.
Nebreč, život jde dál.
Nebreč, nač bys to vzdal?
Autor Isabela - Easynka, 10.06.2008
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, Lady Carmila, Keira Fey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

správně holka..nevzdávat to!!!

17.07.2008 13:27:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí