Rekviem za sen

Rekviem za sen

Anotace: ...když přijdete o něco s čím jste chtěli strávit zbytek života..

"Lásko já si pro tebe přijedu
a budem pořád spolu"
do hluchého telefonu
zoufale se zlostí nepřestává mluvit
s prázdným záznamníkem
který neodpovídá...
"Lásko jsem pořád s tebou
s tvou duší a srdcem"
v rohu cizí místnosti
bez světla a vzduchu
po stropě běhají pavouci s černou rouškou
na zemi hadi štíři
nad hlavou netopýři...
"Lásko takhle to nekončí
takhle se nesmíme vzdát"
s poslední nadějí
že se třeba probudí
jenom debilní sen
a zas to bude dobrý...
Autor Niky..., 10.06.2008
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: Sandra_T
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad takový sen brzy skončí a probudí se do krásného dne

13.06.2008 14:58:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí