Výčitky

Výčitky

Anotace: Vojtovi......má zpověď.... promiň, že jsem neviděla tvé problémy, nikdy si to neodpustím.... snad mi tam ze zhora odpustíš aspoň ty!

Byl jsi skvělej kluk
trochu tichej
malinko zakřiknutej
kdysi i šťastnej

je mi strašně líto
že neviděla jsem to
žes mě žádal o pomoc
teď ničí mě bezmoc

měla jsem svých starostí dost
nepoznala jsem tvou žádost
že s někým potřebuješ mluvit
výčitky mě budou trápit

celej můj život

mí starosti malicherný
zapříčinili
že jsem nepoznala ty tvé
úzkostné

nepomohla jsem ti
PROMIŇ MI
slzy po tvářích mi stékají
čas zpět nevrátí

slzy ubohé nic nezmění

vyřešils to po svém
můžu jen plakat nad tvým hrobem
ve kterým teď ležíš
snad mi odpustíš

mou sobeckost
mou sebestřednost
mou „nepomoc“
prosím, neměj na mě zlost

výčitky mě provází
snad ti TAM nic neschází
já si nikdy neodpustím
že snad mou vinou tě neuvidím

už nikdy

promiň, kamaráde
všemu bych dala vale
jen kdyby čas šel vrátit
tvůj život navrátit

promiň Vojto

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 11.06.2008
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, blue, toužím.jít.dál, Dedillope, Petbab, a_tao, waterlily, Kyle, Belmon
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dělat chyby je lidské
a lidé chybují
dělají spoustu chyb
a někdy se stávají různé věci

myslíš-li to upřímně
jistě ti bylo už odpuštěno

20.06.2008 02:51:00 | blue

Tahle opravdu zabolela... drž se!

18.06.2008 11:05:00 | svědomí v bezvědomí

Smutné, hodně bolestné ... prosím, netrap se ... stojím při Tobě ...

16.06.2008 21:03:00 | toužím.jít.dál

Smutné...tky jsem přišla o kamaráda a nestihla jsem se rozloučit a popovídat:-(...

11.06.2008 22:12:00 | Lucilillilinka

Nikdy není neskoro... pro odpuštění.

11.06.2008 07:46:00 | waterlily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí