Víc či míň

Víc či míň

Anotace: Ty jednoslabičný mě začínají bavit... :-)

Byl sál
V něm bál
A král
Sám hrál

Hrál tuš
Ten muž
Že už je čas
By trůn svůj dal

Kvet mu už vlas
A on se bál
Že smrt jde dál
Tak zvih svůj hlas

Pak řek: Pojď blíž
A jsi-li chlap
Tak zlou saň zab
Pak trůn mít smíš

Tak princ vzal šál
A šel - šel dál
A když byl tam
Kde ten drak dlel

Vzkřik: Máš cos chtěl
Už dost jsi žil
Tvůj skon – můj cíl
Pojď by ses rval

Drak měl pět hlav
A princ byl sám
A pak zněl řev
Nech mne! Vše dám!

A boj a krev
A chramst a klid
A princ je pryč
Jó to je hned

Tak ač měl cíl
A ač se bil
Princ je ten tam
A říct snad smím

Že kdo chce víc
Kdo chce být král
Má míň než nic
A svět jde dál
Autor Petrik78, 12.06.2008
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Renatka, Šerák, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na pohádky netradiční závěr
nv životě žel víc běžný

14.09.2008 09:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba

hmm, pravda, pravda...to se mi líbí...

03.07.2008 13:22:00 | Ewineccka

jo, tak ten konec je pravdivej..

12.06.2008 02:56:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí