Sestoupení z ráje

Sestoupení z ráje

Anotace: láska a prokletí jedno jest

Mé jsoucno z mlh vyvolává
Mefistotelo!
vrať se!
Ilumentární bytostno mění se
v ženu
Faustovi Markétku dal jsi
kdesi
dávno.Svlékla jsem se ze sebe
v prostou touhu
Muži
budu psát testament
veškerou krví svého těla
Není hříchu!
není seancí v spáse milovat
Existenci
před křížem boha údělům
dát si
napospas propadlišti
snů
Autor jiřička, 12.06.2008
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí