celá

celá

Anotace: ....bez teba

Mám oči,
ktoré sa na teba nesmú pozerať,
Mám ruky,
ktoré ťa nesmú objímať,
Mám pľúca,
ktoré nesmú vdychovať tvoju vôňu,
Mám nohy,
Ktoré nesmú šliapať po tvojich stopách,
Mám srdce,
Ktoré nesmie biť bum buch.

Mám seba-
Som celá, mám všetko, nie však teba.

Skús mi povedať,
Ako sa mám nebáť,
Že raz i to čo mám –
Tvoje snové obrázky
Keď skrývaš sa za lásky,
Klobúk bez frašky
Stratím?

Kto mi ich potom vráti?

Mám oči, ruky srdce, nohy, pľúca,
A pri tom všetkom ja stále nie som súca

Mať všetko, čo chcem mať.

( nie je to veľa,
Stačilo by mi smieť milovať)
Autor adida, 12.06.2008
Přečteno 218x
Tipy 7
Poslední tipující: Franti, Jiparo, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strasne pravdiva...

15.06.2008 10:25:00 | Franti

Parádička.

13.06.2008 00:20:00 | Psavec

Moc pěkná,ST za originalitu a chytla mě za srdce.

12.06.2008 23:21:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí