Ze sychravé noci

Ze sychravé noci

Anotace: ***

Ze sychravé noci
vyloupl se opruzený den....

Čekám na východ slunce
které možná navyjde
a někdo čeká na lásku
která však nikdy nepřijde.

Mlha jak háv halí řeku
a třpytivá perleť rosy
vetkaná je do rákosí
lesklá a stejná věky věků.

Na břehu strmém
bleskem rozeklaný strom
i já jsem kdesi v srdci mém
roztříštěn-stejně jako on.

Už nehledám verše po barech
na dně sklenic splínu
nehnutě sedím, tiším dech
a jako řeka plynu...
... ku mrakům svým
pak padám v kapkách na zem
sám s chladivou vodou sním
smývám z duše usazené saze.
Autor had, 14.06.2008
Přečteno 278x
Tipy 14
Poslední tipující: 6thSun, Sam&ntha CH.Camberly Way, Zweiblumen, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Churry, jedam, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu výtečné metalové texty a Ty jako had již se vlníš pod kamenem mých oblíbenců.

27.02.2009 15:06:00 | 6thSun

Někdy se musí duše pořádně opláchnout.

15.06.2008 11:55:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí