Věčný dítě

Věčný dítě

Anotace: Rozhodně není smutná. Rozhodně je rozhodná.

Za tu dlouhou dobu
s její nemocí,
jsem se hodně naučila…
Milovat rána i večery.
Mít rada smích i úsměvy.
Salátový misky,
loky piva, nebo nakládaný sÝr…
Mít ráda každej okamžik…
Milovat maličkosti.
Neplakat kvůli rozbitýmu kolenu,
ani bolavýmu zubu…
Každou vteřinu si užít…
Slunce, déšť i vítr…
Všechny bolesti, který mi řeknou,
že ještě žiju, že ještě můžu snít…
Že dokud je, jsem i já…
Věčným dítětem.
Autor Onqa, 14.06.2008
Přečteno 267x
Tipy 18
Poslední tipující: hanele m., d.i.z.z.y, vodnař, teranosaur, bez nápadu na přezdívku..., Noc17, Iva Borecká, Marfuša, yourqueen, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věčné dítě v duši....

bude navždy věř mi

jsi úžasná

20.06.2008 15:32:00 | Noc17

...žít každou vteřinou...moc pěkné!

19.06.2008 21:26:00 | Iva Borecká

Je a bude vždy s tebou.

17.06.2008 10:57:00 | Marfuša

Povedla se, pěkná.

15.06.2008 12:00:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí