Za oknami...

Za oknami...

Anotace: ...

Za oknami,za tým žltým závesom,
ľudia nevidia dnu,nevedia,že tam som,
a ja na posteli sedím a snívam,
občas prečítam knižku,sem-tam zívam,
oči mi klipkajú,asi zaspím,
svoju hlavu na vankúš položím,
a ty ma prikryješ,na čelo pobozkáš,
pekné sny na dobrú noc zaželáš,
a nikto nevie,že si tu so mnou,
prebúdzam sa do rána s hmlou,
no tie závesy nechám spustené,
nech môžeš zas byť so mnou,až usneme...
Autor maliska, 15.06.2008
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí