Výměna názorů

Výměna názorů

Anotace: ...

Pozoruji tvojí zlost,
pomalu mám všeho dost.
Vše, co dělám, je prý špatně.
Vzpomínám si velmi matně,
proč tví muži vzali roha,
kdo to má vydržet, proboha!
Nic, co není, jak sis přála,
pozná, jak je tvrdá skála.
Ničíš vše, co v cestě stojí,
v představách tvých neobstojí.
Jenže dokonalý nikdo není.
Pochybuji, že se změníš.
Autor Inge, 15.06.2008
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí