Proč...?

Proč...?

Anotace: Mých pár otázek v podobě básničky...

Proč dějí se věci, tak jak se dějí?
Proč jedni pláčou, druzí se smějí?
Proč někdo stále trpí a strádá?
Proč černý splín do duše se vkrádá?

Proč není na světě jen radost a láska?
Proč život je jedna veliká sázka?
Proč člověk musí stále se bát?
Darovat srdce-někoho milovat.

Já chtěl bych znát odpověď na tyto otázky.
Vědět co dělat a nespoléhat na sázky...
Autor Freddie.n, 15.06.2008
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, bokken, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpovědi nemám a taky se stále ptám...PROČ?

16.07.2008 18:02:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí