Stratil sa nám básnik

Stratil sa nám básnik

Anotace: Kto je všade nie je nikde

Stratil sa nám starý známy
Večný fantasta a básnik
vlastných želaní a prianí
Kto vie kde sa skrýva?

Nepodáva žiadne správy
už sa neozýva
Zmizol sám bez veľkej slávy
nevieme kde býva

Nezvestný, stratený
ako pena z piva
Milovaný, preklínaný
kto vie kde sa skrýva
Nezvestný, stratený
všetci ho hľadajú
Milovaný, preklínaný
pokoj mu nedajú

Stratil sa nám v mori túžob
v básni zabudnutý
Pery poznačené rúžom
zivot mal pohnutý

Na gitaru nám tu hrával
pod Polárkou v noci spával
To sa chlapom občas stáva
v básni zabudnutým

Nezvestný, stratený
zanechal tu zbierku básní
a k nej tajný kľúč
Milovaný, preklínaný
bol to majster sladkých vášní
Navždy je už fuč

Pozor! Pozor!
Stratil sa nám priateľ
Odišiel hľadať lásku
a odvtedy nepodáva
žiadne správy
V kolektíve bol obľúbený
veselý a bez peňazí
Naposledy bol videný
so zlatou obrúčkou
na prostredníku
a s neznámou ženou na krku
z oddelenia pôžičiek
Dôležité upozornenie :
Nezvestný je nebezpečný!
Je ženatý
Autor Luboško, 15.06.2008
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Iva Borecká, jiljovský, blue, Favi
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)Luboško,moc hezké!*

20.06.2008 18:26:00 | Iva Borecká

Už se našel...

20.06.2008 16:40:00 | jiljovský

super :)
a nevím, nejsem moc v obraze, ztratil se opravdu někdo?

20.06.2008 16:38:00 | blue

A keď z pod tej Polárky
ide na moč ranný
musí dať zo seba dolu
aj súhvezdie Panny

18.06.2008 08:09:00 | džemo

Už jsem se nemohla dočkat další básně. Opět jste nezklamal, pane Básníku. Děkuji.

15.06.2008 20:01:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí