Ruku v ruce

Ruku v ruce

Anotace: ...

Ruku v ruce jdou si k dětem
bolest a láska co chodí světem
ruku v ruce přichází obě ke štěstí
nerozlučitelná dvojce lásky a bolesti
po pravé straně láska vše je krásné
na levé bolest a černo jak když zhasne
láska bere květy do dlaní
a bolest o krásu je připraví
když láska umírá bolest vedle se usmívá
jen ruku v ruce jdou si dál
láska umřela s bolesti zůstal jsem sám
Autor drevenymuzik, 16.06.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tak, čertíku,kde je tvůj optimismus? Keep smiling! =) Jinakbásnička hezká =))

16.06.2008 11:51:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí