Zase jsem zaklepal

Zase jsem zaklepal

Anotace: tlučte a bude vám otevřeno ... :)

Zase jsem zaklepal
a nikdo neotvírá,
tam co cit veškerý,
je nyní velká díra.

Kdo mi jí zalepí,
zaplní novým citem?
Zatím to zapíjím
taveným kvasným žitem.

Nelze se utápět
do smrti v alkoholu,
možná že právě ty
učiníš přítrž bolu.

Bolu co nebolí,
jenom tak lehce mrazí,
podivné prázdnoty
a starých citů vrazi.

Po pohřbu přichází,
dle mnohých vzkříšení,
tak už se těším,
jen rozbij to vězení.

Vězení kolem mne,
co moje city váže,
jsi moje naděje,
devíti milimetrová ráže!
Autor Obyčejný básník, 17.06.2008
Přečteno 256x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, monterka, Marfuša, Klíček, igniss, ivaiva, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I ta ráže - se Tě táže: "Je to nutné?"

23.06.2008 02:39:00 | monterka

Hážu ti provaz, to je estetičtější.
Bodíky za námět.

19.06.2008 12:40:00 | Marfuša

..dokud tady přebýváme musíme Žít i když to není lehké..

17.06.2008 15:53:00 | igniss

Já věděla, že udělám dobře když nakouknu :o)).. jen tu hlaveň dej od těla.. :o)

17.06.2008 12:23:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí