Motýl

Motýl

Anotace: Co jsou to přátelé?

Když motýl chce vzlétnout do nebe,
brání mu někteří andělé.
Nejsou to ti, za které je máme,
mnohé před nimi neschováme.
Na duši černé jen bílý šátek mají,
proto se nám tak krásní zdají.
Oko, či srdce uslyší ten hlas?
Rozhoduj se rychle,
motýl chce vzlétnout zas.

Oba jsou to špatní rádci,
proti sobě bojují.
Ukážou se jako zrádci,
avšak oba milují.

My zvolíme, a je to špatně,
anděl motýlkovi setře pyl.
To rozhodnutí není vratné,
pak nepomůže, aby ses omluvil.

Když motýl svůj let vzdává,
někdo dole nad ním vyhrává.
Nebo jsou to ti nahoře?
Už je to jedno,
motýl spadl do moře.

Tak moc si přál nezakopnout,
to se mu stalo osudným.
A to stačilo jinak se rozhodnout,
nevěřit těm pochybným.

Kéž motýlek se vrátí zpět
a opyluje další květ...
Autor Markéta Š., 17.06.2008
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Andělská holka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezké ...

27.06.2008 17:24:00 | Modrý Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí