Silikony

Silikony

Anotace: Tak, jak to chodí, když znáte pány profesory líp než jenom ze školní lavice:)Podobnost se skutečností je zcela náhodná:)

Říkaj jsi, že jsi rád dole,

ať v posteli, na zemi, stole.

Potom jsi mi vlepil pusu,

jak levné děvce v autobusu.

A chutnal jsi mi po víně.

A den na to v hodině:

Tak, Míšenko, na slovíčko!

V hlavě nic, špinavý tričko...

A co jsou silikony? Ptal ses...

A já hrála extra znalce,

však nic jsem nevědela....

No, prsa!!! Ty se z toho dělaj!

A šla jsem s pětkou do lavice.

Tak, co sis představoval více?

A tak se mění naše role...

Včera nahoře, dneska dole...

a přesto pořád stejně voníš.

Až na ty dnešní silikony!
Autor Noctis Mania, 17.06.2008
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám,že je to přísně důvěrné...."o)

17.06.2008 19:25:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí