Bublinky

Bublinky

Anotace: Alkohol nikdy nic nevyřeší, přesto si určití lidé myslí, že jejich problémy se v něm ztratí...

Stoupají ze dna bublinky,
stoupají ze dna vzhůru.
Jsou tak strašně malinký
A pohrávaj si spolu.

Jednou z nich bych já chtěla být,
necítit žádnou vinu,
jen ode dna se odlepit
a stoupat na hladinu.

Tam rozpadnout se docela
a splynout s tekutinou.
A pak se v přítmí večera
propojit s lidskou slinou.

Tak koukám na ně dlouze,
svět za sklenkou se rozplývá.
Jak odolat své touze?
A sektu stále ubývá.

Jak vyřešit své starosti
bez této láhve moku?
Od okovů se oprostit,
udělat vpřed pár kroků?

Že jsem jen holka hloupá,
ví hlava potemnělá.
Promile v krvi stoupá.
Mám, co jsem míti chtěla?

Stoupají ze dna bublinky,
stoupají bez ostychu
a jsou tak strašně malinký,
leč plný mojich hříchů.
Autor Flamy, 17.06.2008
Přečteno 224x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bublinková bomba! Vážně skvělé! ať žije alkohol jakožto inspirace (já osobně nejsem abstinent, ale moc nepiju:-)

15.07.2008 22:05:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí