Domeček pro panenky

Domeček pro panenky

Anotace: protože jsi byla "jiná"

Domeček pro panenky

Sladce růžový s pozlátkem na povrchu
Bárbínky si hrají uvnitř
V pokojíčku
S maličkým Kristem na kříži
Upínají k němu oči
/spása/
Vězněny svou vlastní krásou
A dlouhýma nohama

Ken se hrbí před zrcadlem
Čistí si obličej
Maže si na něj samoopalovák
/aby byl krásnější než.../

V malém domečku
Uprostřed stěn
Všichni se milují
Bezednou láskou piercingem v pupku
A tetováním krví
Té jiné
/co má deprese z "lásky" kolem/

Mrak ve tvaru srdce
Stíny se tvarují

Na domečkem se zatáhlo
Prší

A ona se upíná k dešti
Jako ke spáse
Za zrcadlem jiný svět
Do kterého umí projít
Jen s použitím střepů

*Letos by Klárka měla o rok delší vlasy...*
Autor její alter ego, 17.06.2008
Přečteno 262x
Tipy 14
Poslední tipující: Netty de Touvenell, FETKA, Iva Borecká, jitro, GirlFromTheRain, už ne pernikova princezna, Petbab, rry-cussete, Caracol, prostějanek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné...?

02.02.2009 17:26:00 | Netty de Touvenell

beze slov, stejně nikdy nevytvoříme definici krásy

19.06.2008 15:27:00 | jitro

Zajímavý úhel pohledu. Ta se ti povedla.

18.06.2008 15:06:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí