Hledám vás

Hledám vás

Anotace: po dlouhé době snad něco lepšího

Vy jste má hvězda
Znám vás
Nepotřebuji k tomu křišťálovou kouli
Šeptání ve větru
Doufám že má slova Vás najdou
Až zavřu oči
Nikdy nevrátím čas ,
který letí

Setkám se s Vámi pod mým balkónem
Nikdo kromě vás nemohl vyplnit mé noci
Jste mé sluneční světlo v každém dni

Pronásledujete mne svou láskou
A celým svým Já ji chci více

Najdou Vás má slova?
Slyšíte mne volat Vaše jméno?
Už nikdy nebudu stejná...
Autor Cassandra, 18.06.2008
Přečteno 239x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec, WAYWARD, Petbab
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to tak nikdo nechce...zůstaň v pokroku a další báseň přibude...

20.06.2008 10:04:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Moc hezká.

19.06.2008 11:34:00 | Psavec

...trochu tajemné :-?

19.06.2008 07:07:00 | WAYWARD

báseň jak jemný táhlý tón.. zní dlouho, chci poslouchat

19.06.2008 06:43:00 | Petbab

Pěkný...

19.06.2008 00:08:00 | swajihm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí