pro excited

pro excited

Anotace: víra je věčná a dokáže neskutečné!

To mě mrzí!
že Tě mé slova tolik děsí,
já Tě jen vnímal!
jako svou duši.

Řekl jsem jen,..........
jakou barvu Tvé oči mají!
a jak krásné jsou Tvé vlásky!
pak česala ses,
a já,
v Tobě tiše dřímal.

Vzbudilo mě povzdechnutí,
a pak prstík na Tvém rtu!
právě si čteš,
a obracíš další stránku.

Cítím Tvůj dech!
a slyším poletovat Tvé řasy!
když po každém řádku,
Tvé oči mrknou.

Pak někdo zavolal!
zhasni tu lampu!
a v tom,
můj příběh končí,
už můžu jít spát!
šeptám tu tiše,
zítra Tě lásko
budu mít zas.
Autor Oťas, 20.06.2008
Přečteno 339x
Tipy 16
Poslední tipující: igniss, Iva Borecká, Lorraine, Sandra_T, Bíša, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, excited, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krása, věnovaná...?

02.07.2008 10:04:00 | Ewineccka

co mohu více než poděkovat?

škoda jen,že nevím komu...

nebo vím?

29.06.2008 23:11:00 | excited

Velmi krásná básenka, vážně. Dávám ST!

20.06.2008 06:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí