I hope, it is only dream..

I hope, it is only dream..

Anotace: .....

Sním si tu tiše jen s nadějí,
stoupám k nebi, stoupám do schodů,
slova někdy řeknou i to, co nechtějí,
nenávist v srdci s láskou se prolíná,
v posledním snu na vše se vzpomíná,
za tónů smutečního pochodu.

Matně tuším, že Tys tam stál,
malý zámek, v něm velký sál,
ruku v ruce jsme dali sbohem nicotě,
a i když lež vždy pravdu zapírá,
my jsme tam stáli, Ty a já,
oděni v nahotě.

A hvězd se ptám, kam se poděl svět,
za pár dní zestárli jsme o sto let,
plná jsem snů, co se nesplní,
na holých stránkách tu plýtvám náplní,
a tiše doufám, já doufám jen,
že tohle všechno je jen sen.
Autor Michelll, 20.06.2008
Přečteno 217x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, saddova, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimave dilko, chtelo by go jen vic ozivit,ale to treba priste, jinak se mi celkem libi...

20.06.2008 14:55:00 | saddova

Zvládnutý a působivý "o)

20.06.2008 14:53:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí