vim to

vim to

Anotace: . jsem stastna . ale tohle ve mne furt je....je to tu furt... nekde vzadu.....porad.

nepisu basne,
jen nekonecny zpovedi ze stale se opakujicich se udalosti.

pisu pocity

pisu abych mohla dal fungovat,
sem velkej odpadak, kterej nekdo postupne vysypava na chodnik.

sem nalada,
co si davno zapomel a melodie, co se zda bejt cizi.

v zivote jsou i spatny odpovedi

(zvladam to i bez tebe)

kecam...POTREBUJU TE...!!!

nejsem nic vic nez nekdo, kdo na tebe mysli

jsem vic,

vim

to.

(??????????????????????????)
Autor mattoni.uz.neni, 20.06.2008
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Veru, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybych se přirovnala k odpadkovýmu koši, tak tak, že mě pořád někdo plní...

06.09.2008 23:54:00 | Veru

ono nejde tak docela zapomenout, s timhle se musíš vyrovnat...

24.06.2008 18:10:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí