Sanitární den...

Sanitární den...

Anotace: ...

Na dveřích nápis ,,dnes zavřeno,,...
...probíhá rekonstrukce…duše….
jednoho rozpadajícího se…muže….
a co bude zítra?
zítra přece zase...,,dnes zavřeno,,….
…probíhá inventura…
jednoho muže...kentaura….
a co pozítří?
taky ,,dnes zavřeno,,…
…probíhá asanace…
jednoho muže bez domova…psance...
a co dál?
,,pořád uzavřeno,,…
srdce muže zkamenělo….
Bude někdy vůbec otevřeno???
Jo..To...já nevím….
Na to se zeptejte Jeho….
Autor enigman, 21.06.2008
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., monterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...srdce zjemnělé... láskou plněné... otevře se po okraj...

22.06.2008 12:54:00 | labuť

opet rytmus a tady ti nesedi i nektere rymy..precti si to nahlas, sam jej uslysis...

21.06.2008 11:18:00 | saddova

Zeptejte se Jeho(visty)....rada sviští...myši piští...

21.06.2008 00:46:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí