12 variací....

12 variací....

Anotace: o ženách...v ženách...kdo ví....

První má v očích křišťál a šálu z ledového vánku,
s Druhou prožiji nejméně dní beze spánku,
Třetí trávou a medem voní,
Čtvrtá mi utekla s výslužkou,stýská se mi i po Ní…
Páté jsem vplétal do vlasů květy,
Šestá v náruči zčervená,když zahrají kastaněty,
se Sedmou ležím na mezi a koukáme na hvězdy do rána,
Osmá je snědá jak obilí lán a...já opilý jí do dna...
Devátá s copánky jak odvážná školačka,
že by ta nevinnost,co líbí se mi víc,
než Její usměvavá líc?
z Desáté omráčen a zpívám jak jelen v říji,
Jedenáctá má vlásky rusé jak padající listí….
voní dýmen bramborových natí…
Dvanáctou obdaruji dárky a na obloze hvězdy zrají,
jen se na mě podívá a ledy tají…
A potom?…
je to jen okamžik…
přeskočí jiskra...víčko spadne…
A Vítám zas První,druhou…
Po všech mé srdce prahne…
Autor enigman, 21.06.2008
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, monterka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... pozor ať se Ti z nich nezatočí hlava... a neodletíš do neznáma..:o))

22.06.2008 12:56:00 | labuť

me se to taky celkem libi, jen se mi nelibi ten rytmus...

21.06.2008 11:17:00 | saddova

líbí se mi to :)

21.06.2008 10:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

a rusalky nebohého krajánka utancovaly k smrti...
radila bych opatrnost :o)

21.06.2008 09:14:00 | hanele m.

Dvanáct krásek pro radost...12x velká starost...12ti letá Lolita....i ta je již tvými slovy politá....
Mnoho povyku pro nic - ztropí paní máma
Lolita nezoufá, brzy bude vdána...zrána...:-)

21.06.2008 00:49:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí