pro...

pro...

Anotace: pro...,ty, kteŕí chtějí odejít

Porodilas mne,
já to nechtěla
/samota ve mně vězí jak hluboká rana/
Tolik ztracených let:
bezcestných poutí životem:
bezejmená ve jméně napsaném ve ve vínku,
vzpomínka brány, kterou jsem uzavŕela.

Teď, svlečená z minulosti rodím se nová,
odmykám srdce,
abyse rozběhlo volně jak pták
odemknout duši, aby objala cit
a pustit po větru okovy
JSEM
bohem daná na zem
abych znovu a znovu rozkvétala
Autor jiřička, 21.06.2008
Přečteno 237x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Psavec, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí