bez názvu

bez názvu

Anotace: xxx

Sbírka: doteky lásky

Otevřela jsem srdce jako okenici
-slunce prozářilo její síně

pro ty, kdo chtéjí posedět
jen tak, mezi slovy
pít z láhve opuštěnosti
zatímco do oken v oćích padá déšt milosrdných přání
Ještě je naděje uvěřit
-milosrdná sestra samoty svinuje paměť jako pavučinu
Ještě nedošla slova

vyvěrají mezi nás
do slunce otevřeného v srdci dokořán
nedošla slova
Autor jiřička, 21.06.2008
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, Hannazka, Iva Borecká, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná! ... až dojdou slova, pak je teprve čas na zázrak!

23.06.2008 15:38:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí