Rana do srdce

Rana do srdce

Anotace: ..

Jednoho dne přišla noc,
co oddělila nás od sebe tak moc.
Já plakala, slzy mi stékali po tváři....

Srdce to bolelo,ono nechtělo už bít,
Ona nechtěla už žít.
Tak ruka vzala si nůž a pusa pravila:
,,a co z toho budeš mít" ?
,,Budu s tím,který mě měl tak rád,
toho na kterýho se mi nechce zapomínat"..
Nastavila ruku a říz,krev teče
ona do mdlob....

V tu chvíli se tu zjeví ten její...
Zachránil ji, přivolal záchranku,
Ona to přežila, kdo ji dal tu ,,pomocnou ruku" ?
Už nikdy se o nic takového nepokusila...
Neboť věděla,že to byl ten její...
Ten její milovaný
Autor Markéétka, 22.06.2008
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkus prijit na lepsi rymy nez je noc- moc, pak tva base bude pro ctenare vic zajimava, tohle jsou bezne , zacatecnicke rymy...

22.06.2008 19:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí