Tělo

Tělo

Anotace: složení?! trochu podivné však..

Upřímnost je mé jméno
pomsta mé přijímení
láska je mým rozumem a srdcem
bolest, strach a částečný optimismus jsou mými vnitřnostmi
smutek je kůží(jen obal pro ty hrůzy)
mé doteky prstů jsou jako doteky nedůvěřivosti a opatrnosti
když se mé koutky zakulatí do úsměvu je v něm trochu dětské prostořekosti
to nejduležitější však
mé oči, díky nim poznávám zákoutí toho zlého světa
jsou mou podstatou
jako špendlíky na nástěnce
jako kola pro auto
bez nich si nedokážu představit své bytí
Autor anima alba, 22.06.2008
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, Vlk v rouše, pejrak, Psavec, Sephora
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená.

23.06.2008 00:14:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí