Dlouhá cesta

Dlouhá cesta

Anotace: Báseň kterou jsem jaksi zapomněla poslat do soutěže :D

Je to daleko,
ale přesto blízko.
Je to daleko,
ale přesto tam jdu.

Jdu daleko, předaleko,
přes hory a řeky.
Najdu tam snad to co hledám,
sny mi o tom řekly.

Dlouhá cesta přede mnou,
neztratím snad vůli jít vdál.
Nechce se mi od tebe,
ale musím jít pro nebe.

Pro nebeplné hvězd,
jež svítí mi na cestu.
Chci jít tou dlouhou cestou,
co zavede mě k pokladu.

Ten poklad je poznání,
poznání života.
Chci pro ten poklad jít,
chci ho v rukou mít.

Dlouhá cesta,
už zdá se být krátká.
Už se mi pomalu,
utvírají vrátka...
Autor KiQi, 23.06.2008
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Antionette, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí